Tervetuloa lukemaan blogiani! Loistavaa, että olet löytänyt tiesi tänne. :) Blogini idea on jakaa ajatuksiani/arvostelujani erilaisista asioista(leffat, ajankohtaiset asiat, ilmiöt, muotisuuntaukset yms.). Pyrkimyksenä on, että mahdollisimman monelle löytyy postauksia joita on kiva lukea.

Näin aluksi ajattelin esitellä itseäni hiukan tarkemmin. Olettaisin, että 10 asian kertominen itsestäni olisi ihan hyvä juttu näin alkuun, joten tästä lähtee!

1. Kaikki tuttuni sanoisivat, että minulta löytyy mielipide joka asiaan. Tämä ehkä selittääkin blogini nimen ja sen miksi aikomukseni on kirjoittaa mielipidetekstejä.

2. Asun Uudellamaalla.

3. Olen jo pienestä haaveillut toimittajan urasta. Uusi blogini onkin ehkä askel lähemmäs sitä?

4. Siirryn kesäloman jälkeen lukioon.

5. Olen syntynyt vuonna -98.

6. Tykkään matkustamisesta ja olen perheeni mukana päässyt moneen maahan. Matkoista saatan jonkin verran kirjoittaa tännekin.

7. Haluan luultavasti asua Suomessa vielä aikuisenakin. Vaikka matkustelu onkin avartanut katsettani monessa suhteessa, se on myös saanut arvostamaan sitä, kuinka hyvin asiat täällä ovat.

8. Seuraan televisiosta etenkin Salattuja Elämiä ja Selviytyjiä.

9. Omistan yhden rasavillin hermeliini-kanin. :3

10. En voi vastustaa Disney piirrettyjä! Pocahontas ja Pieni merenneito ovat ykkösiä. ;D En kai tässä suhteessa kasva koskaan aikuiseksi.